ærlighed nysgerrighed hjertevarme

møder du i terapi hos mig

Familieterapi

Har I mange konflikter i dagligdagen og er I bare kørt trætte? Er hverdagen blevet fortravlet eller konfliktfyldt i sådan en grad at I og ungerne bare ikke har det godt? Får I det sådan at nu skal vi altså hygge os – men det ender med ikke at være rart? Eller er der en af jer der har særlig brug for opmærksomhed på grund af nogle vanskeligheder eller kæmper med selvværdsproblemer? Det kan være at nogle i flokken har det svært i skolen, socialt eller på andre måder som påvirker hele familien.

Familieterapi hos mig giver jer mulighed for at få det godt med hinanden.

I familien kan vi komme til at behandle hinanden mindre godt. Selv om det er utilsigtet. Vi har mønstre og vaner for hvordan vi gør med hinanden, på godt og ondt. Det er desuden min erfaring at børn reagerer fordi de gerne vil kommunikere noget. Det er vores opgave som de voksne at finde ud af hvad det er de prøver at sige med deres adfærd.

Jeg kan hjælpe jer med at finde ud af hvad der ikke fungerer og hvorfor. Så I som voksne kan blive bedre til at kommunikere med hinanden – og så I kan hjælpe jeres børn til at få det bedre og I kan få det bedre.  

Læs mere om familieterapi på sensetik.dk/familieterapi

Kontakt mig

Stil mig meget gerne et spørgsmål eller skriv hvis du er interesseret i at booke en tid. Dine data bliver kun brugt til at besvare dig og slettes herefter.

Degnehusene 26, 2620 Albertslund